Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Ужгородцю не вдалось зустріти Новий рік на Театральній з "косяком" марихуани

Ужгородцю не вдалось зустріти Новий рік на Театральній з "косяком" марихуани

Зустріти Новий рік молодий чоловік хотів не лише з келихом шампанського в колі друзів, а й ще викурити «косяк»… На площі Театральній в Ужгороді інспектори роти патрульної служби міськвідділу...

Зустріти Новий рік молодий чоловік хотів не лише з келихом шампанського в колі друзів, а й ще викурити «косяк»…

На площі Театральній в Ужгороді інспектори роти патрульної служби міськвідділу міліції за куріння у невстановленому місці зупинили у саму Новорічну ніч 22-річного місцевого мешканця.

Під час складання правоохоронцями адмінпротоколу молодик сильно нервував, поводився підозріло, що викликало підозру у міліціонерів. На запитання, чи є у нього які-небудь заборонені предмети, правопорушник добровільно, в присутності понятих, видав металевий пристрій для куріння – мундштук, та паперовий згорток з подрібленою речовинию рослинного походження зеленого кольору, схожу на марихуану, вагою близько двох грам. Вилучене «зілля» направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС області.

За куріння у невстановленому місці на правопорушника складено протокол за статтею 175-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення (куріння тютюнових виробів у заборонених місцях), за що передбачено попередження або накладення штрафу від трьох до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

А от за зберігання наркотиків на нього очікує кримінальна відповідальність. Дана подія зареєстрована в Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події Ужгородського міськвідділу міліції. Наразі працівниками міськвідділу по даному факту проводиться перевірка.

Діана Дорогій, Ужгородський МВ УМВС