Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • "Грегокривер" – унікальне за своїм форматом закарпатське гумористичне шоу

"Грегокривер" – унікальне за своїм форматом закарпатське гумористичне шоу

Уже близько двох років у соціальних мережах з’являється відео з участю чотирьох цікавих і веселих хлопців, про яких знає чи не вся активна молодь Закарпаття. «Грегокривер» – саме так називається...

Уже близько двох років у соціальних мережах з’являється відео з участю чотирьох цікавих і веселих хлопців, про яких знає чи не вся активна молодь Закарпаття. «Грегокривер» – саме так називається гумористичне шоу студентів УжНУ Максима Грежинця, Євгена Готри, Дмитра Кришеника та Сергія Калинича, які навчаються на географічному, хімічному, фізичному та економічному факультетах відповідно.

Євген охоче ділиться з нами спогадами про зародження їхнього проекту: «Ідея створення шоу виникла випадково. Спочатку ми просто хотіли записати веселе відео для себе, так би мовити, для душі. Та після того, як його змонтували й подивилися, вирішили, що це варто викласти в соціальні мережі для загального перегляду. З кожним наступним випуском наше шоу вдосконалюється і все більше подобається глядачам, адже такого формату, як у нас, на Закарпатті ще немає».

Хлопці намагаються працювати за командним принципом: один придумує тексти пісень, другий чаклує над монтажем і шукає вдалі кадри, ще інший відповідає за реквізити й обирає місця зйомок, а хтось редагує й активно поширює продукт у соціальних мережах.

Багато хто прагне долучитися до цієї веселої компанії та пропонує свою допомогу, яку хлопці охоче приймають. «Ми завжди раді новим людям, які б думали так само, як і ми, і працювали не заради грошей, а на нову ідею. Прибутку від цього проекту у нас нема, поки що є тільки витрати й безмежне задоволення», – розповідають вони.

Нещодавно в рамках шоу «Грегокривер» був створений новий музичний проект «UNTITLED». Це пізнавально-розважальне шоу, в якому його герої потрапляють у всілякі кумедні ситуації. Майже всі ідеї взяті з реального студентського життя. Молоді шоумени не збираються зупинятися на досягнутому й прагнуть розвитку, вдосконалення у сфері знімання, монтажу, гриму тощо.

Андріана Якубик та Олександра Балог, медіацентр УжНУ