Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Як зірки українського та російського шоу-бізнесу підтримують українську єврореволюцію (ВІДЕО)

Як зірки українського та російського шоу-бізнесу підтримують українську єврореволюцію (ВІДЕО)

На події в столиці жваво реагують українські та російські зірки. Їхні сторінки в соцмережах майорять закликами до людей і фото-звітами з Майдану Незалежності, повідомляє ТСН.Особливе. Руслана...

На події в столиці жваво реагують українські та російські зірки. Їхні сторінки в соцмережах майорять закликами до людей і фото-звітами з Майдану Незалежності, повідомляє ТСН.Особливе.

Руслана скасувала турне Бельгією. Сашко Положинський після нічного штурму Адміністрації президента весь день простояв на Майдані. Російські зірки Ксенія Собчак та Гарик Харламов на своїх сторінках у соцмережах також підтримують київський майдан. Телеведучий Ігор Посипайко чергує там уже кілька діб. Додому їздив лише раз, щоби перевдягтись. Про що і зробив допис у Facebook. "З'їздив додому змінити куртку, що досі тхне беркутівським розпиленим газом з Банкової, через шумову гранату гірше чую на ліве вухо", - написав телеведучий.

Телеведуча Кароліна Ашіон ходить на майдан вдень, про що і пише у Фейсбуку. Її колега Маша Єфросиніна – уночі. Олімпійська чемпіонка Лілія Подкопаєва спостерігає за подіями на батьківщині з Мексики. У Facebook вона просить молитися за Україну і засуджує дії беркуту.

Висловились також Кузьма, Олександр Шовковський, Ольга Навроцька, Світлана Вольнова, Ірена Карпа, Маша Фокіна, Семен Горов та інші. Осторонь київських подій не залишився майже ніхто з українських зірок. Потап у Twitter вже повідомив - він перериває гастролі і повертається до Києва.

Нагадаємо, соліст гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук звернувся до своїх шанувальників через Twitter і закликав мешканців Півдня та Сходу виходити на акцію протесту.