Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У Тячеві із фракції Партії регіонів почали виходити депутати

У Тячеві із фракції Партії регіонів почали виходити депутати

Як стало відомо редакції, люди незадоволені непослідовністю в діях партії та засуджують побиття мирного населення на Майдані бійцями "Беркута" в ніч з 29 на 30 листопада. Також заяву на вихід з...

Як стало відомо редакції, люди незадоволені непослідовністю в діях партії та засуджують побиття мирного населення на Майдані бійцями "Беркута" в ніч з 29 на 30 листопада.

Також заяву на вихід з Партії регіонів написав депутат Берегівської міської ради Едуард Пуканич. У своєму відкритому листі він, зокрема, зазначив: "Сьогодні я вирішив вийти з Партії регіонів, тому що я категорично не розділяю політику влади, яка проводиться нею останнім часом. Вступаючи у Партію регіонів я сподівався, що завдяки їй я зможу реалізувати власні ідеї, спрямовані на покращення життя та добробуту територіальної громади м. Берегове, депутатом міської ради якого я являюсь на сьогоднішній день, однак я помилився і я це визнаю.

Я не погоджуюсь з політикою Президента України та Кабінету Міністрів України щодо відмови від підписання на саміті Східного партнерства в столиці Литви – Вільнюсі, який відбувся 28-29 листопада 2013 року, Угоди про асоціацію та зону вільної торгівлі між Україною і Європейським Союзом, а також з силовим розгоном по всій Україні євромайданів та порушенням конституційних прав громадян. Така політика чинної влади є деструктивною і веде Україну до занепаду та міжнародної ізоляції та суперечить Передвиборній програмі Партії регіонів, відповідно до якої Партія регіонів у міжнародній політиці виступає за здобуття асоційованого членства в Євросоюзі, створення зони вільної торгівлі, зняття візових бар’єрів між Україною та ЄС.

Події останніх днів так чи інакше ввійдуть в історію нашої держави, українцям залишилось лише визначитись як саме: Як період, коли український народ нарешті заявив на весь світ, що він справжній господар у своїй країні і що більше нікому не дозволить себе пригнічувати, чи як початок похмурого періоду в історії України.

Невже ми повторимо помилку наших предків, які через розбіжності не змогли об'єднатися заради спільної мети, заради добробуту та благополуччя всієї української нації та прирекли своїх нащадків до невпинних протягом багатьох віків страждань та знущань загарбників.

Не об'єднавшись зараз ми втратимо довгожданий шанс на щасливе майбутнє нашої нації, наших дітей.

Хай нам щастить".