Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • ПІД АДМІНІСТРАЦІЄЮ ПРЕЗИДЕНТА ТОЧАТЬСЯ БОЇ МІЖ НЕВІДОМИМИ ПРОВОКАТОРАМИ ТА БЕРКУТОМ

ПІД АДМІНІСТРАЦІЄЮ ПРЕЗИДЕНТА ТОЧАТЬСЯ БОЇ МІЖ НЕВІДОМИМИ ПРОВОКАТОРАМИ ТА БЕРКУТОМ

На вул. Банковій біля будівлі Адміністрації Президента в Києві знову поновилися сутички мітингувальників з міліцією. Був застосований сльозогінний газ. Як передає...

На вул. Банковій біля будівлі Адміністрації Президента в Києві знову поновилися сутички мітингувальників з міліцією.

Був застосований сльозогінний газ. Як передає кореспондент агентства «Інтерфакс-Україна», не можна з упевненістю сказати, газ розпорошено з боку міліції або провокаторів у рядах мітингувальників.

Крім того, як повідомляє кореспондент НБН, використовуються звукові гранати і димові шашки. Більшість знаходяться на Банковій надихалися газом, у всі сльозяться очі і пече ротова порожнина.

Як повідомляє РБК, в правоохоронців кидають важкі плити, вирвані з бруківки, вибухові пакети та фаєри. Крім того, мітингувальники намагаються прорвати кордон «Беркута» за допомогою металевих труб і палиць, в даний момент відбувається зіткнення.

Під АПУ - пожежа, очевидно від двох димових шашок і гранат, які пускають провокатори.

Як повідомляє «Українська правда», біля Адміністрації президента на Банковій з боку Інститутської немає жодного опозиційного лідера. З політиками намагалися зв'язатися через прес-службу і соцмережі. Але ніхто так і не з'явився.

Як повідомлялося раніше, під Адміністрацію Президента прибув народний депутат Петро Порошенко, який намагається заспокоїти демонстрантів і закликає їх не піддаватися на провокації. Як пише УНІАН , Порошенко вибрався на трактор і закликав мітингувальників не піддаватися на провокації і повернутися на Майдан Незалежності. Його не стали слухати і силою стягли з машини.