Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • На Мукачівщині колишній ромський барон влаштував стрілянину

На Мукачівщині колишній ромський барон влаштував стрілянину

Повідомлення про стрілянину в с. Жнятино надійшло в чергову частину Мукачівського міськвідділу УМВС. Керівник міліції Василь Швенда одразу дав вказівку оперативникам виїхати на місце пригоди. Разом...

Повідомлення про стрілянину в с. Жнятино надійшло в чергову частину Мукачівського міськвідділу УМВС. Керівник міліції Василь Швенда одразу дав вказівку оперативникам виїхати на місце пригоди. Разом зі слідчо-оперативною групою у село вирушили й досвідчені оперативники. Потерпілим виявився місцевий житель, котрий проживав у ромському таборі, 31-річний Володимир.

Під час розмови з правоохоронцями чоловік розповів, що цього дня до нього на розбори приїхав Карло зі своїми двоюрідними братами (всі проживають у Нових Лучках). Йому не сподобалося, що хтось про нього щось не так сказав у Жнятині, й він вирішив «виховати тут у правильному руслі» своїх побратимів. Звісно, за короткий час між ними виникла сварка, у розпалі якої Карло вихопив пістолет і націлився на свого опонента. Відтак пролунали два постріли. І хоча рани виявилися не такими серйозними, однак Володимира довелося госпіталізувати в приймальне відділення райлікарні.

На місці пригоди стражі порядку вилучили дві гільзи від пістолета. Варто сказати, що Карла оперативники знали. Цей молодик хоча й інвалід, але має досить крутий норов, тримає у страху весь табір. Він був навіть ромським бароном у селі, але за бурхливий характер два місяці тому жителі зібралися й переобрали його на іншу людину. Та, схоже, що без пригод він себе не уявляв.

Почувши, що про нього не дуже добре відгукнулися у Жнятині, не довго думаючи, Карло організував своїх двоюрідних братів, котрі вирізняються фізичною силою, і на автомобілі поїхали в сусіднє село… – Пістолет у цього молодика був пневматичний, – розповідає начальник карного розшуку Ярослав Товкан. – Але ми його обов’язково вилучимо.

Наразі порушено кримінальне провадження. Перевіримо також підозрюваного та його компанію на причетність до скоєння інших злочинів.

Іван Ладжун