Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Міністр оборони перевірив роботу закарпатських військових

Інспекцію військових об’єктів Закарпатської області здійснила, у п’ятницю, 8 листопада, комісія на чолі з Міністром оборони України Павлом Лебедєвим. Про її результати Міністр повідомив під час...

Інспекцію військових об’єктів Закарпатської області здійснила, у п’ятницю, 8 листопада, комісія на чолі з Міністром оборони України Павлом Лебедєвим. Про її результати Міністр повідомив під час зустрічі із військовими в Ужгороді.

Передусім перевіряли підготовку командного складу, створення умов для роботи контрактників, зокрема, що стосується переобладнання казарми під гуртожиток у Мукачеві.

- Майбутнє нашої армії – це контрактна служба. Адже, за рік важко вишколити професійного військового. Зараз ставку зроблено саме на контрактну службу, тож для контрактників мають бути створені всі належні умови роботи.

У свою чергу, керівник краю Олександр Ледида зазначив:

- Вдячний Павлу Лебедєву за те, що приїхав до Закарпаття та особисто оглянув наші військові об’єкти, вказав на певні недоліки в роботі. Упевнений, що наші військові удосконалять свою роботу. Обласна влада ж, зі свого боку, надаватиме необхідну допомогу у вирішенні актуальних питань військових, зокрема, стосовно житла.

Відтак, Міністр оборони України оголосив подяки кращим військовослужбовцям області.

Прес-центр ОДА