Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 310 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 17 400+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 15 800+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 15 000+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1800+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Жахливе вбивство хлопця у Рахові може виявитись ритуальним, оскільки підозрювані зізнались, що вони є сатаністами

Жахливе вбивство хлопця у Рахові може виявитись ритуальним, оскільки підозрювані зізнались, що вони є сатаністами

Це жахливий злочин стався на минулому тижні в місті Рахові. У районний відділ міліції звернулася 39-річна місцева мешканка із заявою про зникнення 18-річного сина. Напередодні рано вранці хлопець...

Це жахливий злочин стався на минулому тижні в місті Рахові.

У районний відділ міліції звернулася 39-річна місцева мешканка із заявою про зникнення 18-річного сина. Напередодні рано вранці хлопець узяв 500 гривень і відправився на автостанцію зустріти знайомих, які пообіцяли за цю суму привезти йому з Києва комп'ютер. Однак знайомі не тільки не привезли обіцяне, а й змусили хлопця заплатити за їхній проїзд. Після цього він у розпачі повернувся додому, а потім кудись пішов і... пропав.

До пошуків хлопця залучили весь особовий склад районної міліції, а також працівників відділу з надзвичайних ситуацій і кінологів. Міліція розшукала і трьох місцевих жителів, які обіцяли привезти комп'ютер. Один з них незабаром розповів, що двоє його товаришів вбили хлопця і попросили його допомогти заховати тіло в покинутій будівлі біля звалища. Привалений камінням труп хлопця там і виявили. Встановлено, що юнак помер від численних ножових поранень .

Всі троє причетних до злочину жителів Рахова (їм 15 , 19 і 20 років) затримані і вже зізналися у вбивстві.

Спочатку мотиви злочину були незрозумілі: навряд молоду людину вбили через кілька сотень гривень. Однак, як повідомили в прес-службі УМВС України в Закарпатській області, в ході допитів підозрювані повідомили, що належать до секти сатаністів. Тепер як основну версію правоохоронці розглядають вбивство з ритуальною метою.

Відкрито кримінальну справу за ч.2 ст. 115 Кримінального кодексу («Умисне вбивство), що передбачає від 10 до 15 років позбавлення волі або довічне ув'язнення.

Подробиці злочину вивчає міліція.

Ярослав Галас