Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Погрожуючи пістолетом і битами зловмисники відібрали у підприємця близько 180 тисяч гривень

Погрожуючи пістолетом і битами зловмисники відібрали у підприємця близько 180 тисяч гривень

Учора ввечері, 4 листопада, о 21.35 годин в чергову частину Тячівського РВ УМВС надійшло повідомлення від 39- річного приватного підприємця, жителя села Бедевля Михайла П. про те, що в його будинок...

Учора ввечері, 4 листопада, о 21.35 годин в чергову частину Тячівського РВ УМВС надійшло повідомлення від 39- річного приватного підприємця, жителя села Бедевля Михайла П. про те, що в його будинок вільно зайшли 5 невідомих чоловіків у масках і з битами.

Незнайомці почали погрожувати йому, бити битами і вимагати гроші.

Не витримавши болю, бізнесмен віддав їм гроші в сумі близько 180 тисяч гривень, після чого бандити вийшли з будинку і зникли в невідомому напрямку.

Виїздом міліції на місце події встановлено, що близько 20.40 в с.Бедевля п'ятеро невідомих у масках з прорізами для очей і рукавичками на руках через незачинені вхідні двері проникли всередину вказаного будинку, де перебували Михайло П. , його 32 - річна дружина Поп Марія Іванівна, 12-річний син і 8-річна дочка.

Двоє невідомих почали бити господаря будинку дерев'яними бітами по голові і, погрожуючи іншим членам сім'ї пістолетом і ножем, вимагали та відкрито викрали гроші в сумі 100 тисяч гривень та 4000 доларів США, які знаходилися в шкіряній чоловічій сумочці в спальні будинку.

Забравши гроші, невідомі вийшли з приміщення будинку і зникли в невідомому напрямку.

На місці працює міліція і службовий собака. Постраждалий власник будинку отримав тілесні ушкодження у вигляді забійної рани голови, а його син - садна обличчя.

З місця події вилучено спортивна матерчаті сумка зеленого кольору і зламана біта.

За даним фактом внесено відомості до Єдиного реєстру та розпочато кримінальне провадження за ознаками кримінального злочину, передбаченого ч.З ст.187 КК України.