Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Правоохоронці затримали мукачівця, який познущався над могилою

Правоохоронці затримали мукачівця, який познущався над могилою

За кілька днів до відзначення дня всіх святих – 1 листопада, до чергової частини Мукачівського міськвідділу надійшло повідомлення від 77-літньої пенсіонерки про наругу над могилою її свекрухи....

За кілька днів до відзначення дня всіх святих – 1 листопада, до чергової частини Мукачівського міськвідділу надійшло повідомлення від 77-літньої пенсіонерки про наругу над могилою її свекрухи. Декілька днів знадобилось оперативникам карного розшуку, аби встановили вандала. Ним виявився 39-річний чоловік, який і виготовив цей пам`ятник.

На лінію «102» поступило повідомлення від пенсіонерки про те, що протягом двох тижнів, відколи вона не відвідувала кладовище по вул.Матросова, з могили її свекрухи невідомі викрали дві надгробні плити. Одну чорну мармурову з надписом та кришку з пам`ятника, виготовлену з граніту. Також потерпіла повідомила, що близько півроку тому вони за виготовлення цього пам`ятника заплатили близько 7 тис.гривень.

В ході проведення розшукових заходів підозрюваний у нарузі над могилою - 39-річний мукачівець, який раніше ніколи не мав проблем із законом, був встановлений. Чоловік зізнався, що влітку цього року він виготовив і встановив надгробний пам`ятник, однак замовники, на його думку, з ним не повністю розрахувались…

У такий спосіб він вирішив забрати своє. Навідавшись на цвинтар, чоловік зняв плити, вдома на надгробній стер надпис і вже знайшов нового замовника на користовану мармурову плиту.

Наразі слідчим відділенням Мукачівського міськвідділу міліції відкрите кримінальне провадження за ст. 297 ч. 1 Кримінального кодексу України (наруга над могилою), карається обмеженням або позбавленням волі на строк до трьох років.

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС