Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У селі Чопівці горів будинок директора школи

Як повідомляють очевидці події, пожежники прибули на місце події не готовими - із дирявими шлангами. Крім того, рятувальникам не вистачило води. На підмогу викликали добровільну бригаду. Село, про...

Як повідомляють очевидці події, пожежники прибули на місце події не готовими - із дирявими шлангами. Крім того, рятувальникам не вистачило води. На підмогу викликали добровільну бригаду.

Село, про яке йдеться, належить до Ракошинської сільської ради, що під Мукачевом.

Як пояснила речник Управління ДСНС у Закарпатській області Наталія Батир у коментарі, час від часу трапляються ситуації, що шланг проривається через дуже сильний напор води: «Дірявими шланги не могли бути. Таке може трапитися з тієї причини, що вода йде під дуже сильним напором, через що шланг, буває, не витримує і проривається».

Щодо нестачі води, Наталія Батир зазначила: «Не може бути, щоб пожежна машина приїхала на місце з неповною цистерною води: автомобіль міг би просто перекинутися на повороті. Якщо рятувальникам під час пожежі води не вистачило, вони їдуть до найближчої водойми добирати запаси. У цей час їх замінює інша машина».

Також Н. Батир уточнила, що наразі пожежу локалізували, однак гасіння ускладнюється тим, що дах будівлі покритий жерстяною крівлею і гасити вогонь доводиться зсередини. Наразі на об'єкті працюють 4 рятувальні машини, дві з яких - добровільної рятувальної команди із села Дерцен.