Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Рейтингове оцінювання показало, які школи кращі

Покращення якості шкільної освіти входить до пріоритетних напрямів діяльності відділу освіти та у справах національностей,навчальних закладів,педагогів,батьків та учнів.Держава надає можливість...

Покращення якості шкільної освіти входить до пріоритетних напрямів діяльності відділу освіти та у справах національностей,навчальних закладів,педагогів,батьків та учнів.Держава надає можливість забезпеченості якості освіти у частині її змістовного наповнення (інваріантна та варіативна складові навчальних планів Міністерства освіти і науки України), можливість створення різних типів навчальних закладів; насиченість освітніх послуг та рівень їх якості; рівень стимулювання,впровадження інноваційної педагогічної діяльності тощо. Відділ освіти та у справах національностей,навчальні заклади району активно працюють щодо забезпечення якості загальної середньої освіти.

Так, за підсумками роботи у 2012-2013 навчальному році проведено рейтингове оцінювання загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів. Для його проведення використано такі показники: управлінська діяльність адміністрації; загальний стан території та приміщень; стан ведення ділової документації; матеріальна база; наявність ІКТ та їх використання; досягнення учнів (ЗНО, призери олімпіад, конкурсів). Кожен показник оцінювався за 12-бальною шкалою. За підсумками рейтингу посіли: І місце – Шишлівська ЗОШ І-ІІІ ступенів; ІІ місце – Середнянська ЗОШ І-ІІІ ступенів; ІІІ місце – В.Добронська ЗОШ І-ІІІ ступенів.