Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Державтоінспекція Мукачівщини нагадує водіям, що від сьогодні на дорогах району побільшало дітей

Державтоінспекція Мукачівщини нагадує водіям, що від сьогодні на дорогах району побільшало дітей

Державтоінспекція Мукачівщини нагадує водіям - що сьогодні розпочався новий начальний рік, й на дорогах побільшало юних учасників дорожнього руху. Вже традиційно в День знань і в перші дні...

Державтоінспекція Мукачівщини нагадує водіям - що сьогодні розпочався новий начальний рік, й на дорогах побільшало юних учасників дорожнього руху.

Вже традиційно в День знань і в перші дні нового навчального року біля навчальних закладів і пішохідних переходів несуть службу екіпажі ДАІ. Ось і в цьому році інспектори Державтоінспекції Мукачівського міськвідділу міліції вже за традицією прийшли на шкільні лінійки, і все тільки з єдиною метою, щоб показати дітям, та батькам, як необхідно поводитися на проїжджій частині, і вкотре нагадати про необхідність дотримуватися Правил дорожнього руху.

Державтоінспекція звертається: “Шановні батьки! Працівники Державтоінспекції роблять все можливе, аби дорога ваших дітей до школи була безпечною. В першу декаду тижня посилені патрулі ДАІ будуть чергувати біля шкіл з інтенсивним рухом, у всіх навчальних закладах Мукачівщини пройдуть заняття з безпечної поведінки на дорозі. Та всі старання будуть марними без вашої допомоги. Нагадайте своїм малюкам прості, але такі важливі правила дорожньої абетки, пройдіть з ними дорогу до школи, змоделюйте з дитиною безпечний шлях до навчального закладу.

Водіям транспортних засобів необхідно підвищити увагу до маленьких пішоходів. Пам’ятайте: поведінка дитини на дорозі, часто є непередбачуваною. Тож будьте особливо уважні при проїзді пішохідних переходів, місць розташування навчальних закладів тощо. Заздалегідь знижуйте швидкість, не об'їжджайте транспорт, який зупинився перед «зеброю», зупиніться і пропустіть дітей, які переходять дорогу. Пам”ятайте: безпека на дорозі залежить від кожного з нас!”- зазначає Томаш Дулов начальник ВДАІ Мукачівського МВ УМВС

Євгенія Красилинець, Мукачівський МВ УМВС