Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Берегівчанин незаконно зберігав вдома пістолет та набої

Нещодавно, 26.07.13, співробітники сектору дільничних інспекторів міліції Берегівського районного відділу Міністерства внутрішніх справ України в Закарпатській області, у ході проведення...

Нещодавно, 26.07.13, співробітники сектору дільничних інспекторів міліції Берегівського районного відділу Міністерства внутрішніх справ України в Закарпатській області, у ході проведення санкціонованого обшуку по кримінальному провадженню, в одному з помешкань міста знайшли набої до вогнепальної зброї. Тому, працівники правоохоронного органу із відповідними дозволами на світанку завітали до власного будинку, господарем якого є 53-річний Степан.

Під час проведення слідчої дії, яка проходила без порушення прав та норм чинного законодавства, працівники міліції натрапили на цілий арсенал набоїв та пістолет без відповідних документів, а саме, було виявлено та вилучено: пістолет марки МЕ 38 «Магнум» та патрони в кількості – 91 штука калібру 5,6 мм., 21 штука калібру 7,62 мм., 32 шт. – 9 мм., 7 шт. – 5,45 мм., 8 шт. – 4 мм.

Вилучена зброя та патрони направлені на проведення досліджень та експертиз до наукового дослідного експертно-криміналістичного центру при Управлінні Міністерства внутрішніх справ України в Закарпатській області, а по даному факту розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого статтею 263 ч.1 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

Віталій Михайлов, Берегівський РВ УМВС