Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 310 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 17 400+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 15 800+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 15 000+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1800+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Екстрасенси запевняють, що зниклий у Карпатах чех живий і десь неподалік від Волівця

Екстрасенси запевняють, що зниклий у Карпатах чех живий і десь неподалік від Волівця

Чех, який більш ніж два місяці тому зник у Воловецьких горах – можливо, й досі живий, його утримують силоміць. Про це розповіла мати загубленого – Павліна Дубанська, під час останнього перебування...

Чех, який більш ніж два місяці тому зник у Воловецьких горах – можливо, й досі живий, його утримують силоміць.

Про це розповіла мати загубленого – Павліна Дубанська, під час останнього перебування на Закарпатті. Минуло вже два з половиною місці, а від міліції жодної звістки про пошуки Ондрея, - каже Пані Павліна. Натомість, екстрасенси запевняють: хлопець живий-здоровий. Відтак жінка вирішила приїхати у Воловець і на місці з’ясувати як шукають її сина.

Нагадаємо, ще 10 січня 24 річний Ондрей Дубанський нібито пішов у напрямку гори Темнатик, фотографувати вечірні Воловецькі краєвиди, але так і не повернувся.

- Два екстрасенси, вони не знають одна одну, проте навзаєм говорять, що Ондрей живий і десь неподалік від Волівця. Десь в межах 15–20 кілометрів. Одна з них каже, що з доби, як він зник – карти показують одне й те саме. Нічого не змінилося: він десь серед людей. Там є жінки і діти, але Ондрей сам не може прийти. Там, де тримають хлопця, за версією іншої екстрасенса, - живуть цигани».

Пані Павліна припускає, що її сина прив’язали і утримують силоміць.

- У нього було багато планів. Хотів поступати. Влітку мав їхати до друга в Америку. Я не можу й припустити, не вірю, що він десь перебуває добровільно і не хоче повернутися. Ніхто з ясновидців не каже, що він зостався у горах. Натомість так думають міліціонери. Вони показали мені стоси паперів із цієї справи: покази свідків, речові докази (мобільні телефони) і сказали, що шукатимуть сина у горах, як зійде сніг.

Про те, що спілкувалася з екстрасенсами жінка правоохоронцям не розповіла. Боялась, подумають, що несповна розуму. Але для себе мати вирішила ні в якому разі не припиняти пошуків: спілкуватися і з тими і з тими. Вона вдячна рятувальникам, що прочесали Воловецькі вершини уздовж і вшир. А ще священикам, які моляться за її сина, щоб Ондрей знайшовся.

Нагадаємо, що на Воловеччині у січні шукали туриста, який 10 січня пішов у напрямку гори Темнатик та досі не повернувся. На Закарпаття приїжджав навіть консул Чехії, щоб ознайомитися з пошуково-рятувальним роботами, а також мати туриста, яка разом з рятувальниками бралаучасть у пошуках сина. Розглядаються різні версії.