Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Нагірний чи то втік із Берегівської психлікарні, чи то його випустили

Нагірний чи то втік із Берегівської психлікарні, чи то його випустили

На вчорашньому судовому засіданні у справі Павла Нагірного його адвокат Петро Немеш просив суд проводити наступні засідання закрито. Він мотивував це тим, що журналісти й Інтернет психологічно...

На вчорашньому судовому засіданні у справі Павла Нагірного його адвокат Петро Немеш просив суд проводити наступні засідання закрито. Він мотивував це тим, що журналісти й Інтернет психологічно травмують родину його клієнта.

Йдеться, очевидно, про коментарі до Інтернет-публікацій про цю резонансну справу, в яких читачі-закарпатці відверто говорять про вбивцю те, що думають. Крім того, адвокат намагався використати як аргумент право підсудного на лікарську таємницю. Нагадаємо, в четвер, о 16.30 Хустський районний суд почне розглядати по суті клопотання Хустської міжрайонної прокуратури про примусове лікування Павла Нагірного.

Проте, з’ясувалося, лікувати насправді нікого: Нагірний чи то втік із Берегівської психлікарні, чи то його випустили. На запитання кореспондента де на даний час перебуває його клієнт, Петро Немеш тільки стиснув плечима – не знає. Те ж саме ми почули й у відповідь на питання, чи Нагірний у Берегові, а якщо ні, чи існує в природі якийсь документ із психіатричної лікарні, який би прояснив обставини лікування чи виписки «хворого». Ми також поцікавилися, чому пан Немеш обіцяв прокуратурі забезпечити явку підсудного на нинішнє засідання, а прийшов до суду сам, він відповів: «Я думав, що зможу…»

На всі запитання й вияви обурення небайдужих хустян, які на час судового засідання зібралися під стінами обителі Феміди і по завершенню розгляду обступили адвоката, - він відповідав одне й те саме: «Я нічого не знаю…» А наступне судове засідання все-таки буде відкритим – аргументи адвоката Немеша виявилися заслабкими.