Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Іршава чекає вуличного освітлення

До кінця цього року в Іршаві запланували реконструювати і провести вуличне освітлення ще на кількох бічних вулицях міста. Такої домовленості на зустрічі досягли міський голова із начальником...

До кінця цього року в Іршаві запланували реконструювати і провести вуличне освітлення ще на кількох бічних вулицях міста. Такої домовленості на зустрічі досягли міський голова із начальником Іршавського РЕМу Василем Кинівом. Загалом єдиним недоліком, на якому і акцентували увагу на зустрічі, у реконструкції міських електромереж є те, що електроопори, які замінює РЕМ, є їхньою власністю, а мережа освітлення знаходиться на балансі КП «Тепло-Місто» і її не перекладають. По при це, скоординувавши зусилля, запланували до кінця першого кварталу наступного року провести заміну аварійних стовпів на бетонні електроопори, це, по-перше.

По-друге, між міським головою і Василем Михайловичем було досягнуто домовленості, що жителі вулиць Ніколаєва та Пушкіна отримають до новорічно-різдвяних свят такий собі подарунок – відновлення мережі вуличного освітлення. Сьогодні іршавчанам лишається лиш очікувати виконання даної обіцянки.