Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Казахстан стає для нас все ближче (ФОТО)

Як ми повідомляли раніше, нашу область відвідав ректор Міжнародної професійної академії «Туран-Профі» міста Астана Омаров М.Є. На зустрічі з головою ОДА Ледидою О.О. були намічені конкретні кроки по...

Як ми повідомляли раніше, нашу область відвідав ректор Міжнародної професійної академії «Туран-Профі» міста Астана Омаров М.Є. На зустрічі з головою ОДА Ледидою О.О. були намічені конкретні кроки по зміцненню ділових та культурних зв'язків між нашими народами. А в кінці вересня група підприємців з України на чолі з нашим земляком Мирославом Опачко відвідала Казахстан.

Як розповідає керівник групи, в Казахстані наших людей зустрічали дуже привітно, можна сказати по-братськи. До Україні там величенний інтерес у плані розвитку бізнесу, поглиблення культурно-просвітницьких зв'язків, та й просто людських відносин. Цьому сприяє дуже активна робота в останні роки посольства України в РК на чолі з Надзвичайним і Повноважним Послом Дьоміним Олегом Олексійовичем, а також нашим земляком, радником посольства Токарем Петром Васильовичем. Як зазначив Посол на зустрічі з підприємцями України, посольство робить все, щоб бізнесмени і туристи, які приїжджають з України почували себе комфортно. При активній допомозі Посольства була створена казахстано-українська асоціація підприємців, яка покликана в першу чергу сприяти розвитку ділових відносин малого та середнього бізнесу.

На зустрічах українських підприємців в комітетах, службах Кабінету міністрів РК були визначені основні напрямки співробітництва, а в обласних і районних акімату обговорювалися конкретні проекти, які можуть бути реалізовані за допомогою українських партнерів.

Окремим важливим напрямком є ​​навчання представників малого та середнього бізнесу на Україні. Вже в жовтні перша група підприємців з Казахстану відвідає Закарпаття. У плані цього візиту заплановано навчання та побудова ділових контактів між підприємцями Закарпаття та Казахстану. Віце-президент казахстано-української асоціації підприємців М. Опачко зазначив, що ми будемо сприяти і створювати всі умови для розвитку спільних бізнес-проектів як в Україні, так і в Казахстані.