Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Свалявські ДАІшники провели профілактичну бесіду з водіями пасажирського транспорту

Свалявські ДАІшники провели профілактичну бесіду з водіями пасажирського транспорту

Працівники ВДАІ Свалявського РВ УМВС зустрілися з водіями пасажирських автобусів, провівши з ними профілактичну роботу з метою попередження аварійності на пасажирському автотранспорті, зміцнення...

Працівники ВДАІ Свалявського РВ УМВС зустрілися з водіями пасажирських автобусів, провівши з ними профілактичну роботу з метою попередження аварійності на пасажирському автотранспорті, зміцнення транспортної дисципліни водіїв, підвищення технічної готовності автобусів, які залучаються до перевезень людей.

Всього на території Свалявського та Воловецького районів протягом поточного року сталося 1 ДТП за участю пасажирського автотранспорту, де постраждали люди: від потужного удару в результаті отриманих тілесних ушкоджень на місці помер пасажир автобуса, мешканець м. Свалява, 9 людей, з яких 8 - мешканці Міжгірського району, 1 - смт. Воловець, госпіталізовано. Свалявським РВ УМВС за даним фактом порушено кримінальну справу по ст. 286 ч. 2 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху).

Тому, під час перевірок буде звертатись особлива увага на організацію обов’язкового щозмінного передрейсового медичного огляду водіїв, забезпечення режиму праці і відпочинку водіїв, здійснення передрейсового контролю за технічним станом транспортних засобів, забезпечення справності аварійних виходів, перевірятиметься правомірність встановлення газового обладнання та додаткових місць для сидіння.

У взаємодії з територіальними підрозділами Укртрансінспекції, прокуратурою, органами місцевої влади за виявленими порушеннями будуть вживатись жорсткі заходи реагування згідно з вимогами чинного законодавства.

Вікторія Кіяк, Свалявський РВ УМВС