Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 312 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 15 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 15 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 13 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 2000+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • "Гуцульська бриндзя - 2012": засилля політиків та набридлих китайських сувенірів (ФОТОРЕПОРТАЖ)

"Гуцульська бриндзя - 2012": засилля політиків та набридлих китайських сувенірів (ФОТОРЕПОРТАЖ)

На фестивалі «Гуцульська бриндзя-2012» на один квадратний метр урочища, де традиційно проводиться свято, припадало кілька політиків. Так, на святі можна було помітити губернатора Закарпаття...

На фестивалі «Гуцульська бриндзя-2012» на один квадратний метр урочища, де традиційно проводиться свято, припадало кілька політиків. Так, на святі можна було помітити губернатора Закарпаття Олександра Ледиду, міністра МНС Віктора Балогу, депутата Верховної Ради України Сергія Мошака, а також ряд кандидатів, зокрема, Михайла Шелевера та Степана Деркача.

Приємно порадували рахівські вівчарі, які представили гостям фестивалю вурду, бринзу, розсольний сир. Мінусом можна вважати засилля набридлих китайських сувенірів. Водночас позитивом був продаж товарів ручної роботи – національні костюми, дзвіночки для овець.

Оригінальною атракцією стала пропозиція заробити 200 грн: пропонували повисіти для цього 2 хвилини на перекладині. За участь брали по 10 грн. Власкор нарахував 7 точок із подібною розвагою. Приз так ніхто і не виграв.

Селиська сироварня презентувала на фестивалі нові види сирів, фермерське господарство «Зелений гай» - закарпатську салямі та солонину. Відомий мукачівський дегустаційний зал меду порадував новинками продуктів бджільництва, які продавалися в екологічно чистих скляних упаковках, без використання пластику. Свою продукцію представив Павло Тизеш, вона розійшлася ще до 13.00 – м'ясо свині-мангалиці із соусом із закарпатського леквару.

Фото Олександр Зобін