Запах часнику не всім до вподоби
Запах часнику не всім до вподоби.
Але, як радять лікарі, часник треба їсти щодня. Він знижує ризик згущення крові й виникнення тромбів, сприяє збереженню еластичності стінок судин, вповільнює...
Запах часнику не всім до вподоби.
Але, як радять лікарі, часник треба їсти щодня. Він знижує ризик згущення крові й виникнення тромбів, сприяє збереженню еластичності стінок судин, вповільнює розвиток атеросклерозу.
Для серця також корисні сухе вино і… сміх. До того ж, ні пиво, ні горілка, ні самогон не мають цілющого ефекту. Та й вино потрібно вживати не щодня і в невеликих дозах, інакше воно не дасть користі.
Якщо людина, котру вразив інфаркт міокарда, буде сміятися всього 30 хв. на день, у неї значно знизиться ймовірність повторного серцевого нападу в найвідповідальніший період – упродовж півроку після хвороби.
Отже, всьому, що викликає сміх, не слід нехтувати. Тому здоровий гумор нам потрібен.