Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Чопські прикордонники затримали рекордну групу нелегалів

Днями на ділянці відділу прикордонної служби «Паладь Комарівці» Чопського прикордонного загону затримали групу незаконних мігрантів. Один з місцевих жителів, що у ранковий час помітив рух в...

Днями на ділянці відділу прикордонної служби «Паладь Комарівці» Чопського прикордонного загону затримали групу незаконних мігрантів.

Один з місцевих жителів, що у ранковий час помітив рух в сторону українсько-словацького кордону досить чисельної групи осіб африканської зовнішності негайно повідомив про це прикордонників.

В результаті затримання прикордонники нарахували аж 10 непроханих гостей, які назвались громадянами Сомалі. Але громадянство африканців ще доведеться встановити, оскільки в даному випадку, як і в більшості затримань, що здійснюються Чопськими прикордонниками, жоден із «горе-мандрівників» не мав при собі документів, що могли б посвідчити особу.

Як повідомили затримані, серед яких було п’ятеро чоловіків і стільки ж жінок, метою їхньої мандрівки був Європейський Союз.

До слова, дана група нелегалів стала найчисельнішою із затриманих Чопськими прикордонниками в цьому році, оскільки до цього сомалійські нелегали штурмували кордон групою з восьми осіб.

Наразі проводяться адміністративно-процесуальні дії та оперативно-перевірочні заходи з метою встановлення обставин правопорушення і можливої причетності громадян України до переправлення незаконних мігрантів, а рішення про відповідальність перед законом та подальшу долю затриманих в Україні визначить суд.

Прес-служба Чопського прикордонного загону