Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Ужгородець вирощував коноплю в горщику для квітів

За незаконний посів маку та конопель передбачено кримінальну відповідальність, а самі наркопосіви виявляє та знешкоджує міліція. В краї триває спецоперація «Мак-2012», в ході якої правоохоронці...

За незаконний посів маку та конопель передбачено кримінальну відповідальність, а самі наркопосіви виявляє та знешкоджує міліція. В краї триває спецоперація «Мак-2012», в ході якої правоохоронці здійснюють подворові обходи в населених пунктах.

Так, 345 рослин снодійного маку виявили в минулі вихідні правоохоронці на присадибній ділянці 46-річної жительки села Чумалево, Тячівського району. 258 головок маку росло на городі 68-річної жительки села Калини, 133—в жительки села Ганичі того ж Тячівського району. Ще півтори сотні стебел маку налічили на городі пенсіонерки з села К.Розтока на Березнянщині. А квартирант одного з помешкань в Ужгороді примудрився вирощувати в горщику для квітів на балконі орендованої квартири три рослини конопель.

За всіма цими фактами вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст.310 ККУ (незаконні посіви маку та конопель).

СЗГ УМВС в Закарпатській області