Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

За останню добу підрозділи МНС викликали 15 разів

Підрозділами Територіального управління МНС у Закарпатській області протягом 24 травня було здійснено 15 виїздів. Хибних викликів протягом доби рятувальники МНС не зафіксували. Від знищення було...

Підрозділами Територіального управління МНС у Закарпатській області протягом 24 травня було здійснено 15 виїздів. Хибних викликів протягом доби рятувальники МНС не зафіксували. Від знищення було врятовано 1 житловий будинок, травмованих та загиблих не має.

Зокрема, о 12:04 горів житловий будинок 71-річної мешканки села Плав’я, Свалявського району, що на вулиці Визволення. Пожежею було знищено дах. Прямі збитки – 2 тис. грн. Причина пожежі встановлюється.

А о 10:35 загорання сміття сталося на відкритій території на автошляху місто Перечин - село Ворочево. Пожежею знищено сміття на площі 200 кв. м. Прямі збитки та причина пожежі встановлюються.

Також пожежа сталася в навісі з макулатурою на території одного з фермерських господарств міста Виноградів на вулиці Комунальна. Пожежею знищено покриття та дерев’яні конструкції на площі 70 кв. м. та 300 кг. макулатури. Прямі збитки та причина пожежі встановлюються.

Пожежа о 23:42 в селі В. Копаня на вул. Шевченка, що на Виноградівщині знищила дерев’яну споруду на території колишнього радгоспу. Прямі збитки та причина пожежі встановлюються.