Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Дівчина із Мукачева вибула із шоу "Холостяк"

У суботу, 7 березня, глядачі нарешті побачили прем'єрний випуск п'ятого сезону найромантичнішого шоу країни «Холостяк». Футболіст Сергій Мельник вперше побачив 25 претенденток на місце його обраниці....

У суботу, 7 березня, глядачі нарешті побачили прем'єрний випуск п'ятого сезону найромантичнішого шоу країни «Холостяк». Футболіст Сергій Мельник вперше побачив 25 претенденток на місце його обраниці. Чим тільки не намагалися здивувати і запам'ятатися учасниці: і масаж робили, і холодну зброю застосовували, і цілували, і календар зі своїм зображенням дарували.

Після всіх індивідуальних і колективних спілкувань холостяку належало зробити непростий вибір: 10 учасниць потрібно було відправити додому. Серед них була і дівчина із Мукачева – Валерія.

До слова, мукачівка пообіцяла холостяку при першій зустрічі прочитати вірш, але через брак часу вона не мала змоги поспілкуватись із Сергієм тет-а-тет. А в присутності інших двох дівчат Валерія категорично відмовилася декламувати вірша. Щоправда, холостяк попросив двох дівчат залишити їх із Валерією на одинці, щоб почути від мукачівки ліричний вірш.

Втім, Сергій Мельник так і не вручив троянду Валерії, через що вона покинула шоу.