Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

ДТП за участі Яцканича. Коментар батьків загиблого хлопця

20 квітня 2011 року, біля 9 годин к.ч. на трасі Берегово-Мукачево загинула в автокатастрофі молода людина, 21-річний голова селянсько-фермерського господарства "Ковач", випускник юридичного...

20 квітня 2011 року, біля 9 годин к.ч. на трасі Берегово-Мукачево загинула в автокатастрофі молода людина, 21-річний голова селянсько-фермерського господарства "Ковач", випускник юридичного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України (м. Київ), Товтин Микола Володимирович.

Загинув внаслідок удару ззаду у свою машину "Шевроле-Нива" службового автомобіля УМВС України в Закарпатській області "Фольксваген-Пассат", в якому сидів начальник Берегівського райвідділу міліції Олександр Яцканич та його водій Софілканич. Після удару на великій швидкості водій "Ниви" загинув від отриманих травм, не сумісних з життям. До моменту загибелі намагався впоратися зі швидкістю, про що свідчить гальмівний шлях "Ниви-Шевроле". У "Фольксвагена" слід від гальмівного шляху відсутній.

Внаслідок нищівного удару "Нива" опинилася в кюветі, а водій вилетів з авто через заднє скло.

Пан Яцканич знаходиться з травмами обличчя, грудної клітини та плеча в Мукачівській районній лікарні, в відділенні інтенсивної терапії. Його супутник отримав травму ноги. Пан Яцканич залишив місце ДТП до приїзду карети швидкої допомоги, скориставшись службовим автомобілем Берегівської райлікарні, в якому їхав головний лікар Малеш І. В. та начмед Сак Ю.М., які прямували по цій дорозі на нараду. На місці ДТП залишилися два потерпілих - водій Софілканич та Микола Товтин, який до приїзду швидкої помер на руках людей, що надавали йому першу допомогу. Свідки ДТП були шоковані і готові свідчити, що два головних медика Берегівщини навіть не наблизилися до постраждалого, приділивши максимум уваги керівнику міліції, який відбувся незначними ушкодженнями.

Оксана та Володимир Товтини, батьки загиблого