На Закарпатті пройшов фестиваль “Гуцульська бринза”
У Рахові 12 вересня відбувся фестиваль "Гуцульська бринза".
Одинадцятий рік поспіль гуцули віддають шану продукту, який є чи не головним у раціоні гірських мешканців і давно став візитівкою...
У Рахові 12 вересня відбувся фестиваль "Гуцульська бринза".
Одинадцятий рік поспіль гуцули віддають шану продукту, який є чи не головним у раціоні гірських мешканців і давно став візитівкою Гуцульщини.
Окрім бринзи, гості фестивалю могли скуштувати все різноманіття гуцульської кухні - і овечий сир, і вурду, і банош, і токан, і безліч інших страв. Особливої атмосфери святу додавали яскраві традиційні вбрання гуцулів і, звичайно, запальні мелодії, що лунали з різних боків.
Сергій Гудак