Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 310 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 17 400+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 15 800+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 15 000+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1800+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Пільгова передплата газети, як один із варіантів суттєвого заощадження

Пільгова передплата газети, як один із варіантів суттєвого заощадження

Незабаром завершується передплатна кампанія на періодичні друковані засоби масової інформації – залишилося вже менше двох тижнів. Ми знаємо, що більшість наших постійних читачів вже встигли...

Незабаром завершується передплатна кампанія на періодичні друковані засоби масової інформації – залишилося вже менше двох тижнів. Ми знаємо, що більшість наших постійних читачів вже встигли передплатити «Панораму» на наступний 2015-й рік. Але одночасно з цим існує певна категорія людей, для яких в зв’язку з доволі відчутним зниженням рівня життя поновлення передплати на наступний рік є доволі складним у фінансовому плані. Йдеться передусім про соціально незахищені верстви населення: пенсіонерів, інвалідів, студентів, матерів-одиначок, багатодітні сім’ї. Декому з них, можливо, доведеться обирати між передплатою на улюблене видання і придбанням найнеобхіднішого для повсякденного життя.

Саме тому редакція газети «Панорама» вирішила піти назустріч названим категоріям населення і організувати для них пільгову передплату. В рамках цієї соціальної акції передбачається можливість передплатити «Панораму» значно дешевше: на 30% (при передплаті газети на півроку) і на 50% (на рік) від звичайної ціни. Тобто в першому випадку представники соціально незахищених верств населення замість 50-ти гривень мають заплатити 35, а в другому – не 100, а лише 50 гривень, й матимуть можливість півроку або увесь наступний рік бути поінформованими про події в місті, районі, області, брати участь у різних акціях, конкурсах, розіграшах призів, звертатись на «Гарячу лінію» «Панорами» з пропозиціями, скаргами тощо.

Пільгову передплату на наше видання можна здійснити в редакції газети «Панорама» за адресою: м.Мукачево, пл.Миру, 29/3. При собі мати відповідне посвідчення.

Залишайтеся з нами в 2015-му році!