Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В області надходження ЄСВ перевищило мільярдний рубіж

За рахунок сплати єдиного соціального внеску надходження за 5 місяців 2015 року становлять 1 млрд 247 млн 569 тис. грн. Якщо цей показник...

За рахунок сплати єдиного соціального внеску надходження за 5 місяців 2015 року становлять 1 млрд 247 млн 569 тис. грн. Якщо цей показник порівнювати з аналогічним періодом минулого року, то цьогоріч сплачено на 154 млн 158 тис. грн більше, - інформують в ГУ ДФС України в Закарпатській області.

Як зазначають фахівці фіскальної служби, котрі безпосередньо займаються адміністрування єдиного соціального внеску, тенденція до збільшення надходжень з ЄСВ в нашому краї фіксується уже з початку року. Така динаміка, переконані вони, свідчить про ефективність прийнятих законодавчих умов для своєчасного і повного відрахування ЄСВ до державних цільових фондів. А оновлена система нарахування і сплати ЄСВ стимулює працедавців підвищувати рівень оплати праці та легалізувати найманих працівників. Насамперед йдеться про понижуючий коефіцієнт, яким після доопрацювання критеріїв можуть скористатися набагато більше суб’єктів господарювання.