Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Виноградівщині обговорили екологічну безпеку в районі

18 червня, під керівництвом в.о голови районної державної адміністрації Анатолія Бажури відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Згідно порядку денного, заслухано інформацію головного спеціаліста Виноградівського районного управління головного управління Держсанепідслужби у Закарпатській області Михайла Данковича щодо організації заходів з профілактики отруєнь населення неїстівними грибами. Начальник районного відділу УДСНС України у Закарпатській області Володимир Турдай доповів про результати весняно-літньої перевірки протипожежного водопостачання. Про стан виконання в районі Регіональної програми комплексного протипаводкового захисту в басейні річки Тиса у Закарпатські області на 2006-2015 роки інформував в.о. зам. начальника Виноградівського міжрайонного управління водного господарства Богдан Співак. Начальник відділу інфраструктури, житлово-комунального господарства та будівництва райдержадміністрації Ірина Мельник доповіла по питанню: "Про стан поводження з твердими побутовими відходами в населених пунктах району", - стверджують у Виноградівській РДА.

За підсумками засідання, інформації виступаючих взято до відома, дано ряд доручень щодо виконання прийнятих рішень згідно встановлених термінів.