Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Шустер подарував Геннадію Москалю власну книгу

Сьогодні на Закарпаття завітав другий президент Словаччини Рудольф Шустер, якого супроводжував почесний консул України у Вранові над Топльою Станіслав Обіцкі. Поважних гостей прийняв голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль.

Як зазначив 82-річний екс-президент Словацької Республіки Рудольф Шустер, мета його візиту – особисто запросити в гості нещодавно призначеного керівника Закарпаття до Пряшева, де у серпні урочисто відзначатиметься День незалежності України за участі керівників Кошицького та Пряшівського самоврядних країв, - повідомили у прес-службі Закарпатської ОДА.

Крім того, екс-керівник Словаччини повідомив Геннадія Москаля, що у жовтні-листопаді планується проведення потужної міжнародної інвестиційної конференції за підтримки норвезького фонду. З боку Словаччини участь у ній візьме міністр економіки, представники інвестиційних і дипломатичних кіл та інвестори з різних країн. Відповідно пан Рудольф Шустер запрошує Геннадія Москаля разом з міністром економіки України та представниками бізнесу відвідати цей захід.

Адже Словаччина розглядає Україну як серйозного партнера у зовнішньоекономічній діяльності, зокрема, Закарпаття, для реалізації інвестиційних проектів. Тому візит очільника сусіднього українського регіону з урядовою делегацією дасть можливість прискорити залучення потенційних словацьких інвесторів.

Насамкінець зустрічі пан Рудольф Шустер презентував свою книгу керівнику краю з автографом.