Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Виноградівська райрада зібралась на позачергове засідання

Сьогодні, 4 вересня відбулося позачергове засідання тридцять першої сесії Виноградівської районної ради шостого скликання, під час якого було розглянуто ряд важливих питань соціального та культурного розвитку Виноградівщини.

У роботі сесії взяли участь голова районної державної адміністрації Михайло Русанюк, депутати Закарпатської обласної ради, представники правоохоронних органів, сільські, селищні голови, начальники структурних підрозділів районної державної адміністрації, представники засобів масової інформації, - інформують у Виноградівській РДА.

Цього дня районні депутати проголосували за прийняття рішення: "Про внесення змін до рішення районної ради від 13 січня 2015 р. №489 "Про районний бюджет на 2015 рік", "Про внесення змін до Програми розвитку паліативної та хоспісної допомоги у Виноградівському районі на 2013-2018 роки", "Про програму підтримки і збереження об’єктів і майна спільної власності територіальних громад Виноградівського району на 2015-2016 роки", "Про надання згоди на прийняття у спільну власність територіальних громад району частини приміщень площею 207 кв.м в будівлі за адресою м.Виноградів, вул. Миру, 16", "Про перегляд загальної грошової норми харчування на одного учня/вихованця у навчальних закладах району", "Про відновлення роботи Новоклинівської загальноосвітньої школи І-го ступеня".

Як зауважив Михайло Русанюк завдяки тому, що всі питання були попередньо детально розглянуті на постійних комісіях і президії районної ради, засідання позачергової сесії пройшло конструктивно та плідно. Михайло Русанюк подякував присутнім за проведену роботу та наголосив на необхідності об’єднання зусиль різних гілок влади задля процвітання Виноградівського району.