Ігор Заріцький став володарем титулу "Шеф-кондитер BISCOTTI 2015 року"
Вже традиційно восени у Львові відбулося Національне Свято Шоколаду. Цього року свято особливе тим, що компанія BISCOTTI започаткувала щорічний Національний чемпіонат з кондитерського мистецтва «BISCOTTI chef кондитер» з метою розвитку культури кондитерського мистецтва та популяризації професії кондитера в Україні. Стратегічним партнером чемпіонату виступає : DGF International Culinary Concept, а спеціальним - DGF International Culinary School. Чемпіонат відбудеться 17-18 жовтня 2015 року у Львівському палаці мистецтв у рамках Національного Свята Шоколаду.
Кожен учасник протягом двох днів Національного чемпіонату з кондитерського мистецтва повинен був приготувати 1 шоколадну скульптуру, 1 торт (антреме) з двома видами начинок та смаків) та 1 вид цукерок. Обов’язковою є презентація готових кондитерських виробів. Оцінювали майстерність восьми учасників журі чемпіонату, до складу якого увійшли високопрофесійні шеф-кондитери французької кулінарної школи DGF International Culinary School, спеціально запрошений французький шеф світового рівня та найкращі українські експерти.
Цьогорічним переможцем та володарем титулу «Шеф-кондитер BISCOTTI 2015 року» став шоколатьє кондитерського дому "BONDARENKO" Ігор Заріцький.