Закарпатський леквар з’явиться в одній з ресторанних мереж Китаю
Повидло, зварене на Закарпатті, як одна зі страв з’явиться в меню відомої китайської мережі ресторанів. Варить органічну продукцію, що цінується у світі, фермер із села Ботар на Виноградівщині Павло Тізеш.
Нещодавно він побував у Сеулі на запрошення Південнокорейської федерації органічного руху. Чоловік брав участь у міжнародній виставці органічної сільськогосподарської продукції. Поряд з українським лекваром (повидлом) трьох видів, свою смакоту представляли виробники кількох країн Азії та Канади.
Повидлом пана Тізеша відразу зацікавилися менеджер китайської фірми, яка володіє мережею з 90 ресторанів, а також представник однієї з компаній В’єтнаму.