Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Владика Феодор освятив нововідкритий прес-центр у Мукачеві (ФОТО, ВІДЕО, ОНОВЛЕНО)

Владика Феодор освятив нововідкритий прес-центр у Мукачеві (ФОТО, ВІДЕО, ОНОВЛЕНО)

5 листопада в офісі редакції газети «Панорама» урочисто відкрито прес-центр з однойменною назвою. У Мукачеві він перший. Це місце, де політики, бізнесмени, митці і всі неординарні особистості,...

5 листопада в офісі редакції газети «Панорама» урочисто відкрито прес-центр з однойменною назвою. У Мукачеві він перший. Це місце, де політики, бізнесмени, митці і всі неординарні особистості, хто бажає і має що сказати громаді, матимуть можливість у приємній атмосфері поспілкуватися із журналістами, щоб донести до громадськості свої думки і переконання. Ініціатором створення прес-центру стала «Панорама медіа група», до складу якої, окрім нововідкритої структури, входять газети «Панорама», «Панорама плюс бізнес» та інтернет-видання «Панорама Мукачева». Найстарішою у цьому медіа-квартеті є газета «Панорама», яка 7 грудня 2015 року відзначатиме своє 70-річчя. До речі, перший номер попередниці «Панорами» – газети «Прапор перемоги», який побачив світ 7 грудня 1945 року, нині прикрашає інтер’єр прес-центру і привертає особливу увагу відвідувачів. Отже, газету «Прапор перемоги» можна сміливо назвати ровесницею Великої Перемоги, а її наступницю «Панораму», яка виходить з 1990 року, – провісницею державної незалежності України.

Церемонію освячення нового прес-центру «Панорама» урочисто здійснив Високопреосвященнійший Феодор, архієпископ Мукачівський і Ужгородський зі святими отцями. За заслуги перед Українською Православною церквою Митрополит Київський і всієї України, Предстоятель Української Православної Церкви Володимир нагородив орденом УПЦ Преподобного Нестора Літописця шеф-редактора «Панорама медіа групи», доктора історичних наук Василя Гарагонича.

Владика Феодор вручив В.Гарагоничу цю високу церковну нагороду. У свою чергу Василь Васильович привітав Владику Феодора із днем народження, який він святкував напередодні, і вручив імениннику букет червоних троянд.

Оскільки до створення прес-центру «Панорама» активно долучалась Мукачівська регіональна організація Національної спілки журналістів України, то голова Закарпатської обласної організації НСЖУ Дмитро Воробець та його перший заступник Василь Чижмар вручили Почесні грамоти Секретаріату НСЖУ журналістам Івану Гарагоничу, Олегу Русину та Василю Гарагоничу. Такої ж нагороди удостоєний багаторічний редактор газет «Прапор перемоги» – «Панорама», заслужений журналіст України Людвиг Бучинчик.

Після урочистої церемонії освячення і відкриття прес-центру «Панорама» першу прес-конференцію у ньому для журналістів друкованих і електронних ЗМІ дав Владика Феодор.

Отож, прес-центр «Панорама» запрошує всіх, кому є що сказати людям.