Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Міський голова Мукачева вітав із професійним святом представників соціальних служб міста

Міський голова Мукачева вітав із професійним святом представників соціальних служб міста

Згідно з Указом Президента України від 13.04.1999 № 374/99 у першу неділю листопада в Україні відзначають День працівника соціальної сфери. Сьогодні, 31 жовтня, напередодні професійного свята у...

Згідно з Указом Президента України від 13.04.1999 № 374/99 у першу неділю листопада в Україні відзначають День працівника соціальної сфери.

Сьогодні, 31 жовтня, напередодні професійного свята у сесійну залу виконавчого комітету Мукачівської міської ради було запрошено керівників та працівників соціальних служб міста.

З привітальним словом звернувся до присутніх міський голова Золтан Ленд'єл, який наголосив на потрібність і важливу роль праці працівників соціальної сфери для суспільства, які щодня забезпечують реалізацію державної політики з питань соціального захисту, зайнятості, організації оплати і безпеки праці. Бажаючи успіхів у роботі та особистому житті міський голова приступив до почесної місії — нагородження грамотами виконавчого комітету та цінними подарунками працівників соціальних служб міста: Беатрису Білецьку - заступника директора Мукачівського міського центру зайнятості, Катерину Бошані - головного спеціаліста сектору по контролю за призначенням пенсій відділу з призначення пенсій управління Пенсійного фонду України в м. Мукачеві та Мукачівському районі, Тамару Іванігу - провідного спеціаліста Мукачівської міської виконавчої дирекції фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, Ірину Качур - провідного спеціаліста по збору внесків та реєстрації страхувальників відділення виконавчої дирекції фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у м. Мукачеві, Оксану Мурайко - соціального робітника Мукачівського міського територіального центру соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян Мукачівської міської ради, Марію Ряшко - старшу медичну сестру Мукачівського психоневрологічного інтернату № 1; Марту Фекете - молодшу медичну сестру Мукачівського психоневрологічного інтернату; Маріанну Матьовку - спеціаліста, координатора відділу державних соціальних допомог управління праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Мукачівської міської ради, Наталію Русин - вихователя Мукачівського дитячого будинку-інтернату, а також оголошено подяку Богдані Лешко - музичному керівнику обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями.

На завершення урочистої зустрічі із словами вдячності до працівників соціальних служб та найкращими побажаннями, витримки, терпіння у їх нелегкій праці звернулися голова міської ради Іван Маняк і заступник міського голови Михайло Лабош.

Відділ з питань внутрішньої політики Мукачівського міськвиконкому