Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Патрульна поліція Ужгорода та Мукачева прозвітувала за перші 10 днів роботи

Патрульна поліція Ужгорода та Мукачева прозвітувала за перші 10 днів роботи

Звіт за декаду роботи патрульної служби у містах Ужгороді та Мукачеві оприлюднив на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук Юрій Марценишин, очільник патрульної поліції Закарпаття.

Звіт за декаду роботи патрульної служби у містах Ужгороді та Мукачеві оприлюднив на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук Юрій Марценишин, очільник патрульної поліції Закарпаття.

"Якщо в перші дні роботи патрульної поліції по лінії 102 надходило в м. Ужгороді – 91 і, відповідно, в м. Мукачеві – 54 викликів, то на 10-й день роботи кількість викликів збільшилась в м.Ужгороді – до 130, м.Мукачеві – до 78", – зазначає Юрій Марценишин.

"Але це перш за все не пов’язано із погіршенням криміногенною обстановкою в містах, а із збільшенням кредиту довіри громадян до принципово нової поліції", – зазначив очільник закарпатських патрулів.

У звіті також заначається:

1. Кількість ДТП, які складають матеріальні збитки по м. Ужгороді, становить 56.25%, коли як в м. Мукачеві ті ж самі ДТП складають 31.25%, також по м. Ужгороді спостерігається ДТП з потерпілими які складають 12.50%. Цей показник обґрунтовується тим, що м. Ужгород – є обласним центром Закарпатської області та інтенсивність автомобільного потоку більша, ніж по м. Мукачево.

2. За 10-денний період у м. Ужгород та м. Мукачево було складено та винесено 288 адмінпротоколів та постанов з ПДР. Найбільше було винесено постанов за статтею 122 ч.1 (зупинка, стоянка, дор. знаки), що складає 48,96%, а також за статтею 126 (керування т/з без документів), що складає 30,21%. Також було складено та винесено 23 адмінпротоколів та постанов з ОГП. Найбільше було складено за статтею 185 (злісна непокора законним вимогам поліцейського), що складає 47,83% від загальної кількості протоколів та постанов з ОГП.

3. Відносно часу прибуття патрулів. 69% патрулів прибувають на виклики за термін до 10 хв. Такий результат аргументується тим, що міста Ужгород та Мукачево не великі і легко в них орієнтуватись, що добре впливає на роботу поліцейських та запобіганню правопорушень.

Більш детально про роботу нової поліції краю дивіться нижче.