Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Мукачеві планують створити дорадчу раду

При постійних депутатських комісіях Мукачівської міськради планують створити дорадчу раду. Таку пропозицію озвучили на засіданні постійної депутатської комісії з питань законності, регламенту, депутатської етики, оборонної роботи та надзвичайних ситуацій. Проект положення про дорадчу ради при постійних комісіях міської ради буде оприлюднено і протягом місяця громадськість матиме змогу обговорити документ.

Раду пропонують створити з метою проведення відкритого діалогу між депутатським корпусом, громадськістю, експертами. Також вона матиме право надавати пропозиції щодо питань, які плануються до розгляду депутатами. Члени ради мають право брати участь у розробці та громадській експертизі проектів рішень, що готуються до розгляду на сесії міськради, надавати на розгляд комісій проектів рішень з життєдіяльності міста, щодо формування переліку питань з розгляду комісій, – повідомляє Мукачівська міська рада.

Рішення дорадчої ради матимуть рекомендаційний характер та використовуватимуться для подальших напрацювань при підготовці та розгляді на засіданнях комісій.