Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Олексій Фазекош удостоєний почесного звання "Лицар Вітчизни"

Олексій Фазекош удостоєний почесного звання "Лицар Вітчизни"

27 квітня 2016 року відбулося Урочисте засідання ділової громадськості України до Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні та Дня Пам’яті і Примирення.

Засідання пройшло в м. Києві, держаній резиденції Президента України, Малому Маріїнському палаці. В його рамках відбулася презентація європейської інвестиційної програми «Prime Business Destinations» та церемонія нагородження видатних особистостей країни: керівників найуспішніших підприємств, архітекторів та юристів, підприємців зі всіх областей України, – інформує прес-служба органів адвокатського самоврядування Закарпаття.

Відкрив офіційний захід Саввов Антон Іванович – Голова Президії, генеральний директор Асамблеї ділових кіл, заслужений журналіст України, доктор філософії.

Церемонію нагородження проводили: Кравчук Леонід Васильович – український військовий діяч, генерал-майор Збройних сил України, кандидат військових наук, Яковлєв Юрій Іванович, генерал-командор ІІІ рангу, Начальник Центрального штабу Міжнародного корпусу офіцерів. Лауреати отримали високі нагороди в наступних номінаціях: «Лицар Вітчизни», «Орден Королеви Анни «Честь Вітчизни», нагороди Всеукраїнського рейтингу«Лідер підприємництва України», «Золотий символ якості національних товарів та послуг України» з присвоєнням керівникам почесного звання «Кращий керівник року», міжнародний прапор і сертифікат інвестиційної та інноваційної привабливості «FLAG OF EUROPE».

Ведучий церемонії Задніпровський Лесь Михайлович, Народний артист України привітав делегатів з прийдешніми святами Днем Перемоги та святом Великодня. Основною темою в виступах делегатів прозвучала зацікавленість в прискоренні реформ в Україні, особливо щодо розвитку торгівлі з Європейським союзом. Обговорювались можливості використання людського та економічного потенціалу держави для розвитку України та входження її до складу ЄС.

Музичний супровід засідання забезпечував Ансамбль пісні й танцю Збройних сил України Міністерства оборони України.

Серед нагороджених був і Голова Ради адвокатів Закарпатської області Олексій Фазекош. Рішенням Президії Асамблеї ділових кіл та Науково-експертної Ради Програми «Лідери ХХІ століття» Олексій Фазекош удостоєний Почесного звання «Лицар Вітчизни» з врученням ордена «Золотий хрест честі і звитяги «Лицар Вітчизни» з посвідченням, іменного диплома, іменної зброї – оригінальної лицарської шаблі та нагрудного знака «Лицарський Легіон України».

У своєму виступі Олексій Фазекош зазначив: «Я дуже вдячний, що мене удостоїли такої високої нагороди. Завдання у нас одне – побудова Української держави на дійсно демократичних принципах, як економічно потужної, дійсно правової держави. Вірю в Україну та український народ. Слава Україні!»