Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Іван Волошин розповів свою версію подій у центрі Ужгорода

Іван Волошин, депутат Ужгородської міської ради, розповів свою версію вчорашньої стрілянини у комплексі «Корона».

«Після обіду я знаходився на території будівельного майданчика комплексу «Корона», де зараз ведуться підготовчі роботи для відновлення та будівництва, на які є всі дозвільні документи. Мені повідомили, що на територію будмайданчика зайшли двоє відомих у вузьких колах осіб. Вони зайшли і почали хамити, грубити і діставати людей. Зауважу, що це все відбувалося на приватній території. Керівник будпроцесів підійшов, представився і попросив цих людей покинути місце проведення робіт. На свою адресу він отримав лайку і грубощі. Коли Рахімов витягнув із кишені ніж і почав рухатися у наш бік.

Моя реакція була чесна. Я витягнув офіційно зареєстровану зброю і зробив один вистріл у повітря і можливо три-чотири по ногах. Робітники скрутили Богуславського, а Рахімов втік і почав робити селфі. З огляду на те, що Богуславський був затриманий, я попросив викликати поліцію. І ми його тримали до появи оперативної групи», – розповів на прес-конференції Іван Волошин.

"Коли приїхала поліція, я повідомив, хто я такий, віддав зброю і попросив затримати пана Рахімова, щоб вилучити у нього ніж. Проте, доки вони там ходили, цей товариш (Рахімов – авт.) втік".

На питання, що Іван Волошин робив на території комплексу, він відповів, що наразі є офіційним заступником директора підприємства Бізнес-центр «Корона», котре володіє комплексом.

Нагадаємо, ужгородський депутат та його помічник заперечують, що під час нападу вони мали холодну зброю.