Закарпатські студенти поїхали у Львів, щоб навчитись виготовляти якісний шоколад
Перефразовуючи слова українського класика про поєднання «красивого і корисного», у Свалявському технічному коледжі Національного університету харчових технологій навчають не тільки фаху, але й виховують любов до рідної землі. З метою ознайомлення з процесом виготовлення шоколаду та виробів із нього студенти групи ДП-144 на чолі з куратором Н.А.Проц побували на екскурсії у Львові.
Ознайомлення з технологією та куштування виробів продовжилося екскурсією по визначних місцях цього старовинного міста.
Світлини біля університету ім. І. Франка, собору Св. Юра, оперного театру, на оглядовій вежі (Львівська ратуша, пл. Ринок). Місця ще не один раз нагадуватимуть про приємні враження від екскурсії.
На рахунку цієї групи ще один корисний і благодійний захід – традиційне відвідування у день захисту дітей обласного Будинку дитини.
З сльозами на очах студенти пригощали малят смаколиками, разом із ними співали, танцювали, розважилися на ігрових майданчиках. Адміністрація Будинку дитини висловила подяку студентам за їхню увагу та доброту до обділених батьківською любов’ю малят.