Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • На Тячівщині триває будівництво автомобільних доріг, які з’єднають села

На Тячівщині триває будівництво автомобільних доріг, які з’єднають села

На Тячівщині нещодавно відбулася робоча поїздка у зв’язку з ремонтними роботами доріг в районі. Зокрема, голова Тячівської райдержадміністрації Василь Дем’янчук та  начальник сектору взаємодії з правоохоронними органами апарату Тячівської РДА Василь Калинич взяли контроль над поточними та капітальними ремонтними роботами доріг в районі.

Навідались районні посадовці в Тарасівку, де триває капітальний ремонт доріг, ця ділянка особлива, адже тут не відновлювалася дорога ще після останнього паводку, що капітально знищив дорогу. Жахлива дорога для жителів – це чи не найболючіша тема для обговорення. Проведення ремонтних робіт на автомобільній дорозі не тільки покращить транспортно-експлуатаційний стан, а й дозволить ліквідувати пилоутворення. Згадують деякі жителі, що навіть не пам’ятають коли востаннє в селищі був асфальт, – йдеться у повідомленні Тячівської райдержадміністрації.

– Роботи тривають активно і погода сприяє процесу. Цього разу виділено певну суму для відновлення дороги. Тому ми вкладаємось по максимуму, щоб облаштувати цей шлях, який зараз є дуже проблемним, долучаємось усім селищем до благоустрою. Можливо, після завершення капітального ремонту дороги покращиться ще й кількість туристів, – каже голова сільської ради Любов Руснак.

Також навідалися перевірити ремонтні роботи в Углю, де відбувається поточний ремонт автошляху Колодне-Нересниця. Зокрема, наразі робота триває успішно, працівники з Рахівщини латають ями та планують до кінця наступного тижня виконати роботу. 

У Новобарові сьогодні вже завершилися ремонтні роботи дороги, що проконтролювало керівництво. Тут ремонт доріг не проводився вже майже 6 років, дороги були в складному стані. Наразі, залатали усі ями та тріщини, дорога зараз вже в покращених умовах.

– Кожен сприятливий день максимально використовували для проведення ремонту дорожнього покриття з метою забезпечення безпеки дорожнього руху та збереження покриття. Тому вдячні керівництву району та сільському голові за сприйняття та реалізацію благоустрою доріг в селищі, – каже житель с. Новобарово.

– Наразі тривають поточні та капітальні ремонтні роботи в районі. Виділено чимало коштів, тому поки сприятливі умови і погода, намагаємось покращити автошляхи.  В деяких селах та селищах району асфальтне покриття настільки зношене, що поряд із латками дуже скоро утворюються нові ями. Дороги вже не витримують щоденне транспортне навантаження і вже потребують капітального ремонту, тому виділена значна сума для покращення дороги. Сподіваємось, що все заплановане реалізується і відремонтуються усі такі проблемні дороги, – мовив голова Тячівської РДА Василь Дем’янчук.