Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Виноградові у ночвах з водою втопився однорічний хлопчик

Це сталося в суботу близько 19:35 у місцевому ромському таборі.

Маленький Максимко, якому всього 1 рік і 3 місяці, на якусь мить залишився сам у хаті. Граючись, він вчепився ручкою за ночви, перехилився і впав у воду для полоскання одягу. На щастя, до хати вчасно зайшов батько, витягнув сина з води й почав активно робити штучне дихання. Сам він, не дочекавшись приїзду Швидкої, на мопеді привіз дитину в лікарню.

– Стан хлопчика був украй важким, – розповів лікар-анестезіолог Віктор Трикур. – Дитина знаходилася у стані коми та судомного статусу. Ми поставили її на апаратне дихання та розпочали лікування.
Ситуація ускладнена тим, що впавши у воду, хлопчик зазнав переохолодження і отримав запалення легень. До того ж лікарі не можуть визначити, яких пошкоджень завдано головному мозку дитини.

Сьогодні Максимко усе ще знаходиться на апараті штучного дихання, його стан стабільно важкий. Та лікарі кажуть, що помітні певні зрушення в лікуванні, оскільки в хлопчика припинилися судоми, він почав самостійно віддихувати, а його організм потроху приймає їжу.

Учора батьки в лікарні охрестили сина і постійно знаходяться поруч, молячись за його одужання.

В Олександри Фодор та Андрія Береша, окрім Максимка, є ще старший син Андрій. Мати перебуває у декретній відпустці по догляду за дитиною. Гроші для сім’ї заробляє батько, збираючи пластмасові пляшки на сміттєзвалищі.

Обставини утоплення малолітньої дитини розслідує місцева поліція.