Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Прокурор Закарпаття Володимир Гаврилюк представив свого нового заступника Андрія Новікова

Прокурор Закарпаття Володимир Гаврилюк представив свого нового заступника Андрія Новікова

Сьогодні, 1 листопада прокурор Закарпатської області Володимир Гаврилюк представив колективу відомства свого нового заступника – начальника управління представництва інтересів громадянина або держави в суді Андрія Новікова.

Прокурор області зазначив, що Андрій Аркадійович для Закарпаття –  людина нова. За весь час своєї професійної діяльності він набув достатньо досвіду і впевнений, що свої знання спряму  на забезпечення встановлення справедливості та стабільності в нашому  регіоні, – повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Народився Андрій Новіков у лютому 1976 року у Могилів-Подільську Вінницької області. У 1999 році закінчив юридичний факультет Київського держуніверситету імені Тараса Шевченка. Пройшов практично усі щабелі прокурорської служби.

Обіймав посади заступника прокурора одного з районів м. Вінниці, працював начальником відділу нагляду за виконанням законодавства у сфері запобігання і протидії корупції та досудовим слідством Вінницької області.

Працював він і в Генеральній прокуратурі України на посаді  прокурора відділу нагляду за  додержанням законів при провадженні  досудового слідства у кримінальних справах про злочини, пов’язані з корупцією, управління нагляду за додержанням законів органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю і корупцією Генеральної прокуратури України.

Остання перед призначенням в Закарпаття посада – прокурор відділу нагляду за додержанням законів органами СБУ та Держприкордонслужби управління нагляду у кримінальному провадженні прокуратури Вінницької області.

Одружений, виховує двох дітей.