Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Школярі завітали до дільничного офіцера поліції

Переважно правоохоронці самі йдуть у школи. Та цього разу учні 5-го класу Білківської ЗОШ прийшли в гості до дільничного пункту поліції, який знаходиться у приміщенні Білківської сільської ради. Дітей зацікавило, як працює їхній дільничний. 

Дільничний офіцер Віта Горзов саме проводила прийом громадян. А тут ще й 20 школярів, – зазначає відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Віта Горзов розповіла учням про роботу дільничних офіцерів поліції у селі. Як вони розглядають звернення громадян, як проводять профілактичну роботу із злочинцями та бешкетниками. Як виходять на чергування та підтримують порядок  у селі.

Також розповіла про кримінальну відповідальність неповнолітніх за скоєння злочинів, про правила поведінки у побуті та в школі. При цьому  звернула увагу школярів на те, що закон не тільки карає, але й захищає. До прикладу, діти мають право на захист від насильства у сімї, від посягань на їхні права з боку оточуючих і захист від будь-яких противоправних посягань. 

Дітям було цікаво все. Прийом маленьким громадянам  сподобався, і багато хто з них захотів стати справжнім поліцейським… На завершення діти запросили дільничну Іршавського відділення поліції майора Віту Горзов до себе на урок та зробили на згадку фотознімки.