Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 312 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 15 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 15 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 13 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 2000+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Гастрономічний тур Закарпаттям: які страви варті особливої уваги

Гастрономічний тур Закарпаттям: які страви варті особливої уваги

На Закарпатті активно розвивається гастрономічний туризм. Дивувати і вражати наша область має чим.

Тут тісно переплелися кулінарні традиції багатьох країн, із якими межує Закарпаття. Страви  колоритні, ситні і смачні. Та й їхні назви інтригують, особливо тих, хто не звик до закарпатського говору.

Угорський перкельт і боб-левеш, словацькі кнедлики та єврейський човлент. Різні народи, які живуть на Закарпатті, додали щось унікальне у місцеві страви. Тут можна скуштувати навіть ковбасу зі сливовим лекварем – так місцеві називають повидло.

Головне, унікальна закарпатська їжа органічна й екологічно чиста. Таких смаків ви не відчуєте більше ніде, запевняють місцеві туризмознавці.

Що саме варто обов’язково скуштувати будучи на Закарпатті – дізнаєтеся із сюжету телеканалу "ICTV".

Джерело: PMG.ua