Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

За добу поліцейські затримали трьох нетверезих водіїв

Перший випадок трапився в Мукачівському районі в с.Червеньово. Там працівники групи швидкого реагування зупинили автомобіль «ВАЗ-2107», оскільки на транспортному засобі була несправна ліва фара. 27-річний водій керував автівкою без водійського посвідчення та перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння. Це підтвердили медики, які освідчували правопорушника. У його крові виявили 2,3 проміле алкоголю.

Наступного нетверезого водія поліцейські виявили в с. Брід Іршавського району. Водія автомобілю «ВАЗ-2104» правоохоронці зупинили за неадекватну їзду. Воно і не дивно, адже під час освідчення чоловіка на стан сп’яніння в його крові виявили 3 проміле алкоголю, – повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

І останній факт мав місце в м. Хуст. Поліцейські зупинили автомобіль «Renault Meganе» по вул. Степана Паппи, який рухався в нічну пору доби без увімкнених світлових габаритів. Як і в першому випадку, водій керував транспортним засобом без водійського посвідчення та в стані алкогольного сп’яніння. Це засвідчили медики в місцевій лікарні, куди правоохоронці доставили водія.

За всіма фактами порушень працівники поліції склали відповідні адміністративні протоколи, які передадуть до суду для обрання правопорушникам виду покарання.