Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

1200 дітей відпочивали у парку «Перемога»

Сьогодні, 3 червня, мукачівський парк «Перемога» перетворився на суцільну атракцію для малечі. Тут зібралося 1200 дітлахів, аби відсвяткувати Міжнародний день захисту дітей, який відзначали у  перший день літа. Такий подарунок для малечі зробила компанія «Flex».

Діти працівників підприємства отримали безкоштовні запрошення і сьогодні з 11 до 17 год. можуть безкоштовно кататися на атракціонах, які є в парку, ласувати солодощами, брати участь у різних конкурсах. Для малечі організували шоу мильних бульбашок, різноманітні квести, піщану анімацію та багато інших розваг. Крім того, на території парку проводять чимало майстер-класів, у яких діти охоче беруть участь.

Таке свято для дітей компанія «Flex» влаштовує вже не вперше. «Flex» турбується про своїх працівників, тому намагається, аби їм було не лише комфортно працювати, але й відпочивати. Саме тому компанія вирішила організувати такий відпочинок для малечі та, заодно, для дорослих. Адже сьогодні у парку цікаво не лише дітям, але й батькам. Звідусіль лунала музика, а веселі аніматори піднімали настрій кожному, хто завітав на це свято дитинства.