Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Студенти УжНУ можуть отримати диплом європейського зразка

Вже майже півроку економічний факультет Ужгородського національного університету тісно співпрацює з найбільшим приватним вузом прикладних наук Фрезеніус в Мюнхені.

Навесні студенти обох вишів розпочали спільну роботу над новим проектом з розробки маркетингової стратегії для провідного виробника лиж у світі – компанії «Фішер».

Німецькі професори були вражені ініціативністю українських студентів. Запевняють – ідеї нового покоління цікаві та заслуговують уваги.

Над проектом інтернаціональна команда студентів працювала протягом семестру. Робота була клопітка. Все почалося з особистого візиту на завод.

Вони побачили роботу компанії зсередини, поспілкувалися з працівниками та дізналися про історію заснування і досягнення підприємства. На основі дослідженого будували свої стратегії розвитку.

Проект вже завершений. Однак, співпраця двох потужних вузів і надалі продовжується.

У перспективі спільна програма навчання студентів спеціальностей економічного спрямування за моделлю «3+1»: три роки навчання в «УжНУ» та четвертий рік — в Університеті прикладних наук Фрезеніус в Мюнхені.

Це надасть можливість випускникам отримати одночасно дипломи українського та європейського вишів і пройти практику в найкращих підприємствах Німеччини.

Більше про досягнення та перспективи закарпатських студентів – у сюжеті.