Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Поліція краю перейшла на посилений варіант несення служби

Сьогодні, 19 серпня, на виконання наказу Голови Національної поліції України Сергія Князєва поліція Закарпаття, як і решта правоохоронців країни, перейшла на посилений варіант несення служби. З даного моменту і до особливої вказівки співробітники Головного управління Національної поліції в Закарпатській області та Нацгвардія посилять роботу працівників поліції відділів та відділень і патрульних.

Інструктаж першої зміни, яка заступила на посилений варіант несення служби, провів особисто начальник ГУНП в Закарпатській області Роман Стефанишин, – зазначає відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Керівник довів до особового складу ті вимоги, які перед ним ставляться, та наголосив на важливості завдань, що стоять перед правоохоронцями. В інструктажі взяв участь і начальник Ужгородського відділу поліції Володимир Улинець. 

«Попереду відзначення дуже важливих для кожного українця свят: Дня Прапора України та Дня Незалежності. В області відбудеться багато масових заходів. Люди розраховують на нас, і ми зробимо все від нас залежне, щоб виправдати їх довіру», – наголосив Роман Стефанишин.

Після інструктажу працівники поліції приступили до роботи. Правоохоронці заступатимуть у дві зміни впродовж доби, кожна з яких надалі отримуватиме розпорядження в Головному управлінні. Такі патрулювання та інструктажі відбуваються у всіх відділах та відділеннях Закарпаття.